Hvad gemmer 'Husk konto på denne enhed'?
Forstå formålet med kontoprompter og hvornår de skal fjernes.
Det gør det nemmere at vælge en konto næste gang
Under e-mailverifikationstrinnet kan du vælge 'Husk konto på denne enhed'. Senere kan login-vinduet vise kontonavnet og en maskeret e-mailadresse for at hjælpe dig med at bekræfte, hvilken konto du vil fortsætte med at bruge. Denne prompt logger dig ikke automatisk ind; du skal stadig gennemføre verifikationen, så den bør ikke betragtes som bevis på en eksisterende gyldig session.
Sådan bruges og fjernes prompten
Når du ser en husket konto, giver valg af den dig mulighed for at fortsætte den tilsvarende verifikationsproces. Hvis du ikke længere vil beholde prompten, kan du bruge indstillingen 'Glem denne konto på denne enhed' på kontokortet; hvis du skal logge ind med en anden identitet, skal du vælge 'Brug en anden konto'. Efter disse handlinger skal du bekræfte, at vinduet er vendt tilbage til din ønskede valgstatus.
- Marker 'Husk konto' under login-verifikation efter behov.
- Bekræft kontonavnet og e-mailen, der vises i prompten, når du logger ind igen.
- Klik på knappen 'Glem denne konto', når du ikke længere har brug for den.
Sådan vælger du på delte enheder
Offentlige eller delte enheder er ikke egnede til at gemme dine egne kontoprompter, og du bør logge ud efter brug. Fjernelse af prompten og udlogning er forskellige handlinger: den første rydder den hurtige login-prompt, mens den sidste afslutter den aktuelle session. Hvis enheden ikke længere er i din besiddelse, kan du bruge funktionen 'Log ud af alle enheder' i kontoens sikkerhedsindstillinger. Før du fjerner, skal du sikre dig, at kontokortet rent faktisk svarer til din egen identitet.