گزینه 'حساب کاربری را در این دستگاه به خاطر بسپار' چه چیزی را ذخیره میکند؟
هدف از اعلانهای حساب کاربری را درک کنید و بدانید چه زمانی باید آنها را حذف کنید.
انتخاب حساب کاربری را در دفعه بعد آسانتر میکند
در مرحله تأیید ایمیل، میتوانید گزینه 'حساب کاربری را در این دستگاه به خاطر بسپار' را انتخاب کنید. بعداً، پنجره ورود ممکن است نام حساب کاربری و آدرس ایمیل ماسک شده را نمایش دهد تا به شما در تأیید حسابی که میخواهید استفاده کنید، کمک کند. این اعلان به خودی خود شما را به طور خودکار وارد نمیکند؛ شما همچنان باید تأیید را کامل کنید، بنابراین نباید به عنوان اثبات یک جلسه معتبر موجود در نظر گرفته شود.
نحوه استفاده و حذف اعلان
هنگامی که یک حساب کاربری به خاطر سپرده شده را مشاهده میکنید، انتخاب آن به شما امکان میدهد فرآیند تأیید مربوطه را ادامه دهید. اگر دیگر نمیخواهید اعلان را نگه دارید، میتوانید از گزینه 'فراموش کردن این حساب کاربری در این دستگاه' در کارت حساب کاربری استفاده کنید؛ اگر نیاز به ورود با هویت دیگری دارید، 'استفاده از حساب کاربری دیگر' را انتخاب کنید. پس از این اقدامات، تأیید کنید که پنجره به وضعیت انتخاب دلخواه شما بازگشته است.
- در صورت نیاز، هنگام تأیید ورود، 'حساب کاربری را به خاطر بسپار' را علامت بزنید.
- هنگام ورود مجدد، نام حساب کاربری و ایمیل نمایش داده شده در اعلان را تأیید کنید.
- هنگامی که دیگر به آن نیاز ندارید، روی دکمه 'فراموش کردن این حساب کاربری' کلیک کنید.
نحوه انتخاب در دستگاههای اشتراکی
دستگاههای عمومی یا اشتراکی برای ذخیره اعلانهای حساب کاربری شما مناسب نیستند و باید پس از استفاده خارج شوید. حذف اعلان و خروج از سیستم اقدامات متفاوتی هستند: اولی اعلان ورود سریع را پاک میکند، در حالی که دومی جلسه فعلی را پایان میدهد. اگر دستگاه دیگر در اختیار شما نیست، میتوانید از ویژگی 'خروج از تمام دستگاهها' در تنظیمات امنیتی حساب کاربری استفاده کنید. قبل از حذف، مطمئن شوید که کارت حساب کاربری واقعاً با هویت شما مطابقت دارد.