Какво е Extra Usage и как да потвърдим дали е активирано?
Разберете включеното в пакета използване, допълнителния баланс и таксите за абонамент поотделно.
Това е отделно управляван метод за използване
Отговарящите на условията акаунти могат да продължат да използват съответните възможности извън включеното в пакета използване чрез допълнително използване. То има независимо състояние на активиране и настройки на баланса и не трябва да се разбира като цялото използване извън пакета да е автоматично безплатно след покупка.
Достъпът до някои модели може също да включва условия за допълнително използване; моля, обърнете се към текущото меню на моделите и страницата на акаунта за подробности.
Три неща, които трябва да проверите преди активиране
Отворете Потребителско меню → Настройки → Extra Usage; входът, покупката и възможностите за конфигуриране зависят от текущия акаунт и статуса на плащане.
Например, ако включеното използване все още съществува, но е избран модел с допълнителни условия за достъп, трябва също да прочетете изискванията на модела за допълнително използване. Не съдете за възможността за изпращане на заявки само по ненулев баланс; превключвателят, лимитите на разходите и текущият път за достъп до акаунта трябва да бъдат изпълнени едновременно.
- Потвърдете дали допълнителното използване е активирано.
- Проверете текущия баланс и обясненията на таксите, посочени на страницата.
- Проверете месечния лимит на разходите и статуса на автоматично презареждане.
- След като потвърдите условията, върнете се към задачата, която искате да продължите.
Все още не може да се използва след активиране
Наличието на включен превключвател не означава, че балансът е достатъчен, а наличието на баланс не означава, че лимитите на разходите не са достигнати. Ако операциите по плащане са временно недостъпни, следвайте подканите на страницата и не купувайте многократно за тестване. Изключването на допълнителното използване няма да отмени вече направеното използване; абонаментите на акаунта и допълнителното използване са различни настройки, така че след настройка на едната, проверете отново статуса на другата.
Допълнителното използване не се използва само след изчерпване на включената квота: когато потребителите на Pro или Pro+ използват Max модели, съответното използване се таксува директно като допълнително използване. Не предполагайте, че Max заявка няма да използва допълнителен баланс само защото включената квота остава. Дали Team акаунти могат да избират Max все още зависи от действителното меню на моделите.