Πώς να Διαγράψετε Μία ή Όλες τις Αποθηκευμένες Σημειώσεις;
Καθαρίστε μακροπρόθεσμες πληροφορίες που δεν χρειάζονται πλέον στη λίστα σημειώσεων.
Πρώτα Καθορίστε το Εύρος Διαγραφής
Πριν από τον καθαρισμό, ελέγξτε τη λίστα σημειώσεων για να επιβεβαιώσετε αν χρειάζεται να αφαιρέσετε μια συγκεκριμένη παλιά σημείωση ή να καθαρίσετε όλο το περιεχόμενο. Οι σημειώσεις μπορεί να χρησιμοποιούνται μεταξύ εργασιών, οπότε κατά τη διαγραφή, εστιάστε στις ίδιες τις αποθηκευμένες πληροφορίες και όχι μόνο στο αν η πηγαία εργασία εξακολουθεί να βρίσκεται στη λίστα. Το περιεχόμενο που θέλετε να κρατήσετε μπορεί να οργανωθεί πρώτα στα δικά σας έγγραφα.
Χρησιμοποιήστε τα Κουμπιά στη Διαχείριση Σημειώσεων
Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις → Εξατομίκευση → Διαχείριση Σημειώσεων. Κάθε σημείωση έχει μια επιλογή αφαίρεσης δίπλα της, και όταν η λίστα περιέχει περιεχόμενο, υπάρχει επίσης μια επιλογή «Διαγραφή Όλων». Τα κουμπιά μπορεί να είναι προσωρινά μη διαθέσιμα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας· περιμένετε για το αποτέλεσμα πριν ελέγξετε τη λίστα. Αν εμφανιστεί μήνυμα αποτυχίας, επαληθεύστε την κατάσταση πριν δοκιμάσετε ξανά για να αποφύγετε την εσφαλμένη πεποίθηση ότι η σημείωση έχει διαγραφεί.
- Ανοίξτε τη Διαχείριση Σημειώσεων και εντοπίστε την καταχώρηση που θέλετε να διαγράψετε.
- Χρησιμοποιήστε την αφαίρεση μεμονωμένης καταχώρησης ή επιλέξτε ρητά τη Διαγραφή Όλων.
- Αφού ολοκληρωθεί η λειτουργία, ελέγξτε το περιεχόμενο στη λίστα.
Διακρίνετε από Άλλες Ενέργειες Καθαρισμού
Η διαγραφή εργασιών ή ο καθαρισμός όλων των εργασιών δεν διαγράφει αυτόματα τις αποθηκευμένες σημειώσεις· αντίστροφα, η διαγραφή σημειώσεων δεν καθαρίζει το ιστορικό συνομιλίας. Αν δεν θέλετε να αποθηκεύονται και να χρησιμοποιούνται σημειώσεις στη συνέχεια, ελέγξτε επίσης τον διακόπτη ενεργοποίησης σημειώσεων. Οι προσαρμοσμένες οδηγίες διαχειρίζονται σε άλλες διεπαφές διαμόρφωσης και δεν μπορούν να καθαριστούν με τη διαγραφή σημειώσεων. Μετά τον καθαρισμό, περιηγηθείτε ξανά στη λίστα για να επιβεβαιώσετε ότι το περιεχόμενο που θέλατε να αφαιρέσετε έχει πράγματι εξαφανιστεί.