Kako izbrisati zadatak koji više nije potreban?
Potvrdite cilj iz bočne trake i zasebno provjerite spremljene bilješke.
Prvo provjerite treba li zadržati rezultate
Prije brisanja, otvorite zadatak kako biste potvrdili njegov sadržaj i spremili sve zaključke ili stvarne privitke koje treba zadržati. Ako je samo naslov nejasan, lokacija neprikladna ili ne želite nastaviti dijeljenje, možete preimenovati, premjestiti projekt ili opozvati dijeljenje, bez trenutnog brisanja zapisa. Brisanje treba biti rezervirano za zadatke koji više nisu potrebni.
Brisanje pomoću izbornika zadatka
U izborniku opcija ciljnog zadatka u bočnoj traci odaberite "Izbriši". Okvir za potvrdu prikazat će naziv zadatka koji se briše; pažljivo provjerite prije nastavka. Pričekajte da se operacija dovrši tijekom procesa. Ako se pojavi poruka o neuspjehu, prvo provjerite status popisa i zadatka; nemojte pretpostavljati da su podaci uspješno očišćeni samo zato što izbornik nestaje.
- Otvorite ciljni zadatak i provjerite naslov i sadržaj.
- Odaberite brisanje u izborniku zadatka.
- Pročitajte okvir za potvrdu, potvrdite, a zatim provjerite je li zadatak uklonjen s popisa.
Bilješke je potrebno upravljati zasebno
Brisanje razgovora ne briše automatski bilješke spremljene zasebno tijekom rada. Sučelje za potvrdu također pruža upit za ulazak u postavke za upravljanje bilješkama. Ako zadatak sadrži dugoročne informacije koje treba očistiti, idite na Postavke → Personalizacija → Upravljanje bilješkama da biste provjerili. Postoji zasebna stavka kontrole podataka za brisanje svih zadataka; nemojte se oslanjati na ponovljeno klikanje pojedinačnih zadataka kako biste pogodili ukupni status čišćenja. Prilikom brisanja pojedinačnih stavki, naslov zadatka važan je trag za potvrdu cilja.