Kako izbrisati jednu ili sve spremljene bilješke?
Očistite dugoročne informacije koje više nisu potrebne na popisu bilješki.
Prvo odredite opseg brisanja
Prije čišćenja, provjerite popis bilješki kako biste potvrdili trebate li ukloniti određenu zastarjelu bilješku ili očistiti sav sadržaj. Bilješke se mogu koristiti između zadataka, stoga se prilikom brisanja usredotočite na same spremljene informacije, a ne samo na to je li izvorni zadatak još uvijek na popisu. Sadržaj koji želite zadržati možete prvo organizirati u vlastite dokumente.
Koristite gumbe u upravljanju bilješkama
Idite na Postavke → Personalizacija → Upravljanje bilješkama. Svaka bilješka ima opciju uklanjanja pored sebe, a kada popis sadrži sadržaj, postoji i opcija "Izbriši sve". Gumbi mogu biti privremeno nedostupni tijekom operacije; pričekajte rezultat prije provjere popisa. Ako se pojavi poruka o neuspjehu, provjerite status prije ponovnog pokušaja kako biste izbjegli pogrešno mišljenje da je bilješka izbrisana.
- Otvorite Upravljanje bilješkama i pronađite unos koji želite izbrisati.
- Upotrijebite pojedinačno uklanjanje ili izričito odaberite Izbriši sve.
- Nakon što operacija završi, provjerite sadržaj na popisu.
Razlikujte od drugih radnji čišćenja
Brisanje zadataka ili brisanje svih zadataka ne briše automatski spremljene bilješke; obrnuto, brisanje bilješki ne briše povijest chata. Ako ne želite da se bilješke naknadno spremaju i koriste, provjerite i prekidač za omogućavanje bilješki. Prilagođene upute upravljaju se u drugim sučeljima za konfiguraciju i ne mogu se izbrisati brisanjem bilješki. Nakon čišćenja, ponovno pregledajte popis kako biste potvrdili da je sadržaj koji ste željeli ukloniti doista nestao.