အများပြည်သူမျှဝေမှုအားလုံးကို တစ်ခါတည်းမည်သို့ရုပ်သိမ်းမလဲ။
မျှဝေထားသောလုပ်ငန်းအရေအတွက်စစ်ပြီးနောက် လက်ရှိလင့်ခ်အားလုံးကိုစုစည်းပိတ်ပါ။
အားလုံးအမှန်တကယ်ပိတ်လိုကြောင်း ဦးစွာအတည်ပြုပါ
မသုံးတော့သည်မှာကြာသောမျှဝေမှုရှင်းရာတွင် သို့မဟုတ် အများပြည်သူဝင်ရောက်မှုအားလုံးတစ်ခါတည်းရပ်ရန်လိုလျှင် အားလုံးရုပ်သိမ်းရန်ကိုသုံးနိုင်သည်။ လုပ်ငန်းတစ်ခုသာဆက်မျှဝေရန်မသင့်ပါက တစ်ခုချင်းရုပ်သိမ်းခြင်းက ပိုတိကျသည်။ နောက်မှပြန်ရှင်းပြပြန်ဖြန့်ရန်မလိုစေရန် တစ်စုတည်းမလုပ်မီ မျှဝေစာရင်းကိုကြည့်၍ အသုံးပြုနေဆဲလင့်ခ်ရှိလားအတည်ပြုပါ။
မျှဝေစီမံမှုတွင် အားလုံးရုပ်သိမ်းရန်ကိုသုံးပါ
ဆက်တင်များ → ဒေတာထိန်းချုပ်မှု → မျှဝေထားသောလုပ်ငန်းများ → စီမံရန်သို့ဝင်ပြီး မျှဝေမှုအားလုံးရုပ်သိမ်းရန်ရွေးပါ။ အတည်ပြုအကွက်တွင် သက်ဆိုင်သောမျှဝေလုပ်ငန်းအရေအတွက်နှင့် လင့်ခ်အားလုံးအလုပ်မလုပ်တော့ခြင်း၏သက်ရောက်မှုကိုပြမည်။ ဖတ်ပြီးအတည်ပြုကာ အောင်မြင်အသိပေးချက်စောင့်ပြီးနောက် မျှဝေစာရင်းရှင်းသွားလားစစ်ပါ။
- မျှဝေထားသောလုပ်ငန်းစီမံမှုဖွင့်ပြီး လက်ရှိအရေအတွက်စစ်ပါ။
- မျှဝေမှုအားလုံးရုပ်သိမ်းရန်နှိပ်ပြီး အတည်ပြုအသေးစိတ်စစ်ပါ။
- ပြီးနောက် စာရင်းတွင်အများပြည်သူလုပ်ငန်းမကျန်ကြောင်းအတည်ပြုပါ။
လုပ်ငန်းထိန်းထားခြင်းနှင့် နောက်ဆက်တွဲမျှဝေခြင်း
ဤလုပ်ဆောင်ချက်သည်အများပြည်သူဝင်ရောက်မှုကိုပိတ်သော်လည်း မျှဝေမှုရုပ်သိမ်းခြင်းကြောင့် ကိုယ်ပိုင်လုပ်ငန်းမဖျက်ပါ။ နောက်မှအများပြည်သူမျှဝေရန်သင့်သောလုပ်ငန်းကိုပြန်ရွေးနိုင်သော်လည်း အကြောင်းအရာနှင့်လင့်ခ်ကိုပြန်စစ်သင့်သည်။ အခြားသူသိမ်းပြီးသားပစ္စည်းသည် တစ်စုတည်းရုပ်သိမ်းခြင်းနှင့်အတူမပျောက်ပါ။ ကိုယ်ပိုင်ဒေတာဆက်ရှင်းရန်လိုပါက လုပ်ငန်း၊ မှတ်စုနှင့်အကောင့်ကိုသီးခြားကိုင်တွယ်ပါ။ ပြန်လည်အများပြည်သူမျှဝေရာတွင် လက်ရှိပြင်ပဝင်ရောက်ရန်အမှန်တကယ်လိုသည့်လုပ်ငန်းများကိုသာရွေးရန် အကြံပြုသည်။