လုပ်ငန်း၏အများပြည်သူမျှဝေမှုကို မည်သို့ရုပ်သိမ်းမလဲ။
ကိုယ်ပိုင်လုပ်ငန်းကိုထိန်းထားလျက် သက်ဆိုင်ရာအများပြည်သူလင့်ခ်ပိတ်ပါ။
မည်သည့်အခါမျှဝေမှုရုပ်သိမ်းသင့်သလဲ
လင့်ခ်ကိုအများပြည်သူပြရန်မလိုတော့ခြင်း၊ အကြောင်းအရာတွင်လျှို့ဝှက်အချက်ပါခြင်း သို့မဟုတ် အခြားသူဝင်ရောက်မှုကိုယာယီရပ်လိုခြင်းဆိုပါက ထိုလုပ်ငန်းမျှဝေမှုကိုရုပ်သိမ်းနိုင်သည်။ ရုပ်သိမ်းခြင်းသည်အများပြည်သူလင့်ခ်အတွက်ဖြစ်ပြီး မူလလုပ်ငန်းဖျက်ခြင်းမဟုတ်သဖြင့် သင့်အလုပ်မှတ်တမ်းဆက်ထိန်းရန်သင့်လျော်သည်။ အသုံးပြုနေဆဲအခြားမျှဝေမှုမပိတ်မိစေရန် မလုပ်မီလုပ်ငန်းအမည်အတည်ပြုပါ။
မျှဝေထားသောလုပ်ငန်းစာရင်းတွင် အတည်ပြုပါ
ဆက်တင်များ → ဒေတာထိန်းချုပ်မှု → မျှဝေထားသောလုပ်ငန်းများ → စီမံရန်ကိုဖွင့်ပြီး ရည်ရွယ်သည့်လုပ်ငန်းဘေးရှိ မျှဝေမှုရုပ်သိမ်းရန်ရွေးပါ။ အများပြည်သူလင့်ခ်အလုပ်မလုပ်တော့မည်ဟု ဒိုင်ယာလော့ခ်ကရှင်းပြမည်။ အတည်ပြုပြီးနောက် လုပ်ဆောင်မှုပြီးသည်အထိစောင့်ပါ။ မအောင်မြင်စာပေါ်ပါက ဒိုင်ယာလော့ခ်ပိတ်ရုံဖြင့်ရုပ်သိမ်းအောင်မြင်ပြီဟု မယူဆဘဲ စာရင်းအခြေအနေပြန်စစ်ပါ။
- မျှဝေထားသောလုပ်ငန်းစာရင်းတွင် ရည်ရွယ်ရာရှာပါ။
- မျှဝေမှုရုပ်သိမ်းရန်နှိပ်ပြီး အတည်ပြုညွှန်ကြားချက်ဖတ်ပါ။
- အတည်ပြုပြီးနောက် လုပ်ငန်းသည်မျှဝေစာရင်းထဲမရှိတော့ကြောင်းစစ်ပါ။
ရုပ်သိမ်းခြင်းက လုပ်နိုင်သောနှင့်မလုပ်နိုင်သောအရာ
ရုပ်သိမ်းပြီးနောက် မူလအများပြည်သူဝင်ရောက်မှုရပ်သင့်သော်လည်း အခြားသူယခင်ကကူးထားသောစာ၊ ဖန်သားပြင်ဓာတ်ပုံ သို့မဟုတ် သိမ်းထားသောအခြားပစ္စည်းကို ပြန်မယူနိုင်ပါ။ နောက်မှပြန်မျှဝေရန်လိုပါက မျှဝေမှုထပ်စပြီး အကြောင်းအရာစစ်နိုင်သည်။ မူလလုပ်ငန်းဖျက်ခြင်းနှင့် မျှဝေမှုရုပ်သိမ်းခြင်းသည် မတူသောလုပ်ငန်းစဉ်ဖြစ်နေဆဲဖြစ်သည်။ အများပြည်သူဝင်ရောက်မှုသာရပ်လိုပါက ဖျက်ခြင်းဖြင့်အစားထိုးရန်မလိုပါ။ လင့်ခ်အခြေအနေသာစစ်လိုပါက မျှဝေစာရင်းရှိဖွင့်ရန်ဝင်ပေါက်ကို ဦးစားပေးသုံးပါ။